Макина д ' аутуно

Макина д ' аутуно

DEN 0.33
 

Достапно.
Од стока

Што му дава музика На Јоханес Калицкес и неговите општи и специфични квалитети е контролирана сорта, мултиформност која е фокусирана навнатре на една точка, а сепак зрачи нанадвор од истата точка. Зборовите како разновидност и разновидност секогаш се случуваат таму во играта каде што богатството на прашањето. Богатството е општа карактеристика За ракописот Калицке, но не смее да се меша богатството со раскошот. Тоа е овој композитор не значи првенствено да се направи надворешен напор, иако тој не мора да бега од мобилизацијата на звучните ресурси. Но, богата-имено одвнатре - неговата музика е исто така таму каде што е ограничена на неколку инструменти. Во Џон Калицке е колектор не напорот, туку сложеноста, индивидуалните параметри се во непрестајна интеракција едни со други, се меѓусебно зависни, дополнуваат, да растат заедно во здружување, унија, збир на интеграција. Макина д ' аутуно.

За производот

Купувачите избираат и