Садбери 811Q Еко Зоап плус-оз

Садбери 811Q Еко Зоап плус-оз

DEN 2.00
 

Достапно.
Од стока

Тешка формула која ги отстранува тврдоглавите нечистотии, дамки и остатоци од сите морски површини. Може да се користи во свежа и солена вода. Биоразградлива формула во контејнер со големина на квартал, рециклиран. Зелените формули на садбери за еко-Безбедно чистење користат "Чисти Состојки" кои се побезбедни за нашата планета! Тешка формула која ги отстранува тврдоглавите нечистотии, дамки и остатоци од сите морски површини. Може да се користи во свежа и солена вода. Биоразградлива формула во контејнер со големина на квартал, рециклиран. Зелените формули на садбери за еко-Безбедно чистење користат "Чисти Состојки" кои се побезбедни за нашата планета.

За производот

Купувачите избираат и