Бош Дистрибутер Капа

Бош Дистрибутер Капа

DEN 283.20
 

Достапно.
Од стока

Сите компоненти за палење На Бош се дизајнирани да бидат идентични по вклопување и перформанси со оригиналните делови на опремата што ги заменуваат. Капачињата за дистрибутери на бош се направени од материјали со врвен квалитет за да се обезбедат високи перформанси и долг век на траење на производот. Бош 03010 Дистрибутер Капа.

За производот

Купувачите избираат и