Мариза-Фадо Традиционални [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ]

Мариза-Фадо Традиционални [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ]

DEN 275.68
 

Достапно.
Од стока

Мариза-Фадо Традиционална (ЦД НОВА)Етикета : Сина Белешка : Датум На Издавање : 07 март 2011не. На Дискови : 1еан : 5099907017223албум Песни1. Фадо Вианинха2. Промета, Јура (Фадо Срџо)3. Девојките На Моите Очи (Фадо Алфациња)4. Уште Една Месечина (Фадо Варела)5. Дона Роса (Фадо Бајларико) 6. Аи 7 Пена Де Мим (Фадо Зв Антнио)7. На Руа До Силнсио (Фадо Александрино) 8. Роза Да Мадрагоа (Фадо Сеиксал)9. Добра Ноќ Солидо (Фадо Карлос Да Маја) 10. Десалма (Фадо Алберто) 11. Моите Очи Дека За Некои (Фадо Мали Направи Порто) 12. Промета, Јура (Фадо Срџо) Мариза-Фадо Традиционални [КОМПАКТНИ ДИСКОВИ].

За производот

Купувачите избираат и