Хап Палмер-Класици Од Раното Детство-ЦД

Хап Палмер-Класици Од Раното Детство-ЦД

DEN 319.68
 

Достапно.
Од стока

Хап Палмер-Класици Од Раното Детство (ЦД НОВО)Етикета : Цд /Индисформат : Датум На Издавање : 25 Септември 2001но. На Дискови : 1upc : 600038011124албум Песни1. Тоа Е Битси Спајдер2. Пат-а-торта3. Јас Сум Мал Чајник4. Стариот Мек Доналд5. Допрете Ги Прстите На Носот6. Кружни Песни : Грмушка Од Црница, Прстен Околу Розовата, Хоки Пок7. Отвори Ги 8. Еден, Два, Закопчај Го Мојот Чевел9. Главата, Рамената, Колената И Прстите 10. Бинго 11. Слонот 12. Мило ми Е Што Сум Јас13. Трепери, Трепери Мала Ѕвезда14. Тркалата На Автобусот15. Збогум Песна16. Тоа Е Битси пајак-инструментал17. Пат-а-торта-инструментал18. Јас Сум мал чајник-инструментал19. Стариот Мек Доналд-инструментал20. Допрете Ги Прстите на Носот-инструментал21. Кружни Песни-инструментал22. Отвори Ги-инструментал23. Еден, Два, Закопчај Ми Го Чевелот-инструментал24. Главата, Рамената, Колената и Прстите-инструментал25. Бинго-инструментал26. Слонот-инструментал27. Мило ми е што Сум јас-инструментал28. Трепери, Трепери Мала Ѕвезда-инструментал29. Тркалата На Автобусот-инструментал30. Збогум Песна-инструментална Случка Палмер-Класици од Раното Детство [ЦД].

За производот

Купувачите избираат и