Motorad 7247-Failsafe Термостат Одговара изберете: 1990-1991, 1994-BMW 325

Motorad 7247-Failsafe Термостат Одговара изберете: 1990-1991, 1994-BMW 325

DEN 3039.84
 

Достапно.
Од стока

Термостат Безбеден За неуспех Произведен со оем квалитетни материјали и безбедносни стандарди Од Добавувач на ОЕ. Се спротивставува дури и на најсложените системи за автомобилско ладење. Произведени СО оем спецификации и процеси. Бакар случај и восок соединение обезбедува брз одговор на температурните промени во течноста за ладење. Офсет дизајн, вентил за олеснување на воздухот и заптивки во стилот НА ОЕМ вклучени каде што е применливо. Не-Безбеден Термостат - 180 Степени. Одговара Изберете : 1990-1991,1994-1995 бмв 325 6 Цил 2.5 Л 1986-1987 бмв 325 6 Цил 2.7 Л 2003 ФОЛКСВАГЕН еврован 6 Цил 2.8 Л 1995,1999 МЕРЦЕДЕС-Бенц Е 6 Цил 3 Л 1993,1995 ФОЛКСВАГЕН еврован 5 Цил 2.5 л 1977-1979 бмв 320 4 цил 2 Л 1986 мерцедес-БЕНЦ 300 6 ЦИЛ 3 Л 1990-1991 Бмв 535 6 ЦИЛ 3.4 Л 1990 Бмв 525 6 ЦИЛ 2.5 Л 1974-1975 МЕРЦЕДЕС-Бенц 240 4 ЦИЛ 2.4 Л 1995 АУДИ С6 5 ЦИЛ 2.2 л 1969-1973 мерцедес-бенц 220 4 цил 2.2 Л 1975 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ 300 5 ЦИЛ 3 л 1978-1984 АУДИ 5000 5 ЦИЛ 2.1 Л 1985-1987 АУДИ 5000 5 ЦИЛ 2.2 Л 1990 Бмв 735 6 ЦИЛ 3.4 Л 1990-1991 ауди Купе 5 цил 2.3 л 1989-1991 ауди 200 5 ЦИЛ 2.2 л 1992-1994 АУДИ С4 5 ЦИЛ 2.2 Л 1986 Ауди 4000 4 ЦИЛ 1.8 Л 1984-1985,1987 АУДИ 4000 5 ЦИЛ 2.2 Л 1986-1987 Ауди ГТ 5 ЦИЛ 2.2 Л 1982-1985 ауди Спорт 5 Цил 2.1 л 1985-1988 фолксваген квант 5 ЦИЛ 2.2 Л 1983-1984 ФОЛКСВАГЕН КВАНТ 5 цил 2.1 Л И Повеќе - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

За производот

Купувачите избираат и