Златен врв Име Име на играта за игри зелена десетина

Златен врв Име Име на играта за игри зелена десетина

DEN 1599.84
 

Достапно.
Од стока

Именувајте ги стрелките на сериите за потписи на играта имаат толеранција на исправност од +-. 003 ”и толеранција на тежина од +-2 зрна. Достапно во големини 400 (7,4 GPI), 340 (8,2 GPI) и 300 (8,8 GPI). Вклучени се и вклучени accu-lite nocks и инсерти. Златен врв Име на шахтите за игри, пакет од 12, зелена, 340 : вратило за злато врвови со име Име Графики за игра. Толеранција на права : +-. Фабриката флетирана со 2 "Ванс Раптор.

За производот

Купувачите избираат и