Волшебници На Крајбрежната Оска & Сојузници 2 Издание Игра

Волшебници На Крајбрежната Оска & Сојузници 2 Издание Игра

DEN 312.00
 

Достапно.
Од стока

Тоа е пролет 1942 година, а светот е во војна. Пет големи сили се борат за превласт : Германија и Јапонија се усогласени против големиот сојуз На Обединетото Кралство, Советскиот Сојуз и Сад.Дизајнирана за 2-5 играчи, играта е поставена во 1942 година-историската ознака со висока вода за проширување на Оската. Контролирајќи Една Од оските или Сојузничките сили, играчите ќе командуваат и со воените сили на нивната земја и со нејзината економија во време на војна, со шанса да планираат напади, маршалски сили на воени територии и да решаваат конфликти. Победата ќе оди на страната што ги освојува своите противници на полето на битката и ги ослободува или зазема најголемите градови во светот. Променете го текот на историјата за неколку кратки часа! Оваа игра се надоврзува на успехот на првото издание од 1942 година и прави неколку подобрувања за уште попријатна игра со повеќе играчи. Таблата за игри е проширена на 40" х 26" со цел да се олесни подобреното искуство во играта. Во играта има 5 нови скулптури, вклучувајќи АРТИЛЕРИЈА ВО ВЕЛИКА британија, подморница германска артилерија; и руска подморница. Има дури и сосема нова борбена единица : Противвоздушната Артилерија!Компоненти на играта : 40" х 26 " табла за игри 12 маркери за индустриски комплекс100 национални контролни маркери5 картички за поставувањебитка Стрипкасвршен стрип24 - Страница Правилник Шест Коцки410 Парчиња Воена Единица80 Пластични Чипови За 2-5 Играчи. 90 минути играње време. Оваа игра се надоврзува на успехот на првото издание од 1942 година и прави неколку подобрувања за уште попријатна игра со повеќе играчи. Проширена Табла За Игри-таблата за игри е проширена на 40" х 26" со цел да се олесни подобреното искуство во играта. 2-5 играчи. 90 минути играње. Оваа игра се надоврзува на успехот на првото издание од 1942 година и прави неколку подобрувања за уште попријатна игра со повеќе играчи. Проширена Табла За Игри-таблата за игри е проширена на 40 х 26 со цел да се олесни подобреното искуство во играта.

За производот

Купувачите избираат и