Да се ​​дизајнира 0 0.00

0-Написи
Данок 0.00
Вкупно 0.00
Брат Вистински Тонер Кертриџ, TN880, Замена Црна Тонер Две Пакет, Страница Принос До 12, Страници Секоја

Брат Вистински Тонер Кертриџ, TN880, Замена Црна Тонер Две Пакет, Страница Принос До 12, Страници Секоја

DEN 3.00
 

Достапно.
Од стока

Употребата на Брат Вистински замена супер висок принос тонер касети како ТН-880 не само што произведува остри, црно-бели страници со квалитетот што го очекувате од брат производи. Братот тн-880 замена ласерски црн тонер кертриџ е за употреба со 10 брат производи. Овој професионален кертриџ е интелигентно дизајниран да работи во беспрекорен дует без да го загрози квалитетот на печатењето. Братот Вистински тн-880 замена супер висок принос црн тонер кертриџ може да печати околу 12.000 страници (1). Брат е посветен на тоа да биде еколошки одговорен и нуди програми за отстранување за правилно отфрлање на своите касети. Овој заменски кертриџ е за употреба со следните печатачи на Брат; HLL6200 DW, HLL6200 DWT, HLL6250 DW, HLL6300 DW, HL6400 DW, HL6400 DWT, MFCL6700 DW, MFCL6750 DW, MFCL6800 DW, MFCL6900 DW. БРАТ ВИСТИНСКИ КЕРТРИЏ-Брат ТН-880 Е Брат Вистински кертриџ кој произведува моно ласерски отпечатоци со висок квалитет од кои може да зависите. ДАВА ДО 12.000 СТРАНИЦИ - овој супер висок принос црн тонер кертриџ може да печати приближно 12.000 страници (1). БЕСПРЕКОРНА ИНТЕГРАЦИЈА - овој професионален кертриџ за црн тонер за замена создава богати црнци и е дизајниран да работи во беспрекорен дует со вашиот брат ласерски печатач. ЗА УПОТРЕБА СО БРАТ ЛАСЕРСКИ ПЕЧАТАЧИ И СИТЕ-ВО-ОНИЕ - HL-L6200 DW, HL-L6200 DWT, HL-L6250 DW, HL-L6300 DW, HL-L6400 DW, HL-L6400 DWT, MFC-L6700 DW, MFC-L6750 DW, MFC-L6800 DW, MFC-L6750 DW, MFC-L6800 DW, MFC-L6750 DW, MFC-L6800 DW, MFC-L6800 DW, MFC-L6700 DW-L6900 DW. Одрекување : (1)Прибл. тонер кертриџ приноси ВО согласност СО исо/ИЕЦ 19752 (Писмо/А4) стандарди.

За производот

Купувачите избираат и