Главни пластични отпадоци за лесен пристап, корпа за складирање, меко сребро

Главни пластични отпадоци за лесен пристап, корпа за складирање, меко сребро

DEN 2.00
 

Достапно.
Од стока

Бин за лесен пристап - корпа за складирање со повеќе намени одлично за бањата, кујната, плакарите, гаражите и многу повеќе. Исто така одлично за оставата, чајната кујна, орманите или канцелариското складирање. Максимизирајте го кујнскиот простор - Организирајте фрижидер, замрзнувач или полици на оставата, чајната кујна за лесен пристап. Овие отпадоци од голем капацитет се одлични за создавање чиста и организирана кујна и бања. Идеално за складирање на кујна, складирање на оставата, чајната кујна, складирање на фрижидер и вашиот кабинет за оставата, чајната кујна или кабинет за складирање. Можете да ги користите овие организатори на складирање насекаде во вашиот дом. Страничните рачки го олеснуваат транспортот од место до место. Силен, издржлив, БПА без пластичен материјал без храна. Може лесно да се исчисти со благ сапун и вода. Не ставајте во машина за миење садови. Главни мрежи за лесен пристап за заштеда на простор за повеќе намени : повеќенаменска корпа за складирање одлично за бањата, кујната, плакарите, гаражите и многу повеќе. Исто така одлично за оставата, чајната кујна, орманите или канцелариското складирање. Максимизирајте го кујнскиот простор - Организирајте фрижидер, замрзнувач или полици на оставата, чајната кујна за лесен пристап . Чиста и организирана просторија : Овие канти за големи капацитети се одлични за создавање чиста и организирана кујна и бања. Идеално за складирање на кујна, складирање на оставата, чајната кујна, складирање на фрижидер и вашиот кабинет за оставата, чајната кујна или кабинет за складирање. Можете да ги користите овие организатори на складирање насекаде во вашиот дом . Вградените рачки со лесна зафат : страничните рачки го олеснуваат транспортот од место до место . Силна трајна пластика без БПА : Безбедна храна и може лесно да се исчисти со благ сапун и вода. Не ставајте во машина за миење садови.

За производот

Купувачите избираат и