Амортизерот лејквуд Одговара изберете: 1969 - ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА, 1970-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО

Амортизерот лејквуд Одговара изберете: 1969 - ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА, 1970-ШЕВРОЛЕТ КАМАРО

DEN 2.67
 

Достапно.
Од стока

Лејквуд фронт 70/30 шоковите го подобруваат управувањето и на улица и на лента, кога не е потребно брзо подигнување на предниот дел. За возила со висока коњска сила со широки гуми или автомобили со ниска средна коњска моќ со дамки.ПОВЛЕЧЕТЕ ШОК-70/30;Контрола НА FORD/GM/MOPAREasier На Крајот На Траклетите Предниот Крај Надолу Брзо Одличен Пренос На Тежината Подобра Целокупна Стабилност Го Прави Возилото Safermaximmaxtractionshock Апсорбер прецизен вентил за сензори за брзина. Полесно се контролира на крајот од патеката. Одговара Изберете : 1972-1982 ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА 8 Цил 5,7 Л 1969-1971 ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТА 8 Цил Л 1972-1976,1978-1981 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 8 Цил 5,7 Л 1979 ПОНТИЈАК ФАЈРБИРД 8 Цил 6,6 Л 1977-1984,1986-1989 шевролет каприс 8 цил 5 Л 1970-1971 Шевролет КАМАРО 8 ЦИЛ Л 1968-1969 Плимут САТЕЛИТ 8 ЦИЛ 6.3 Л 1966-1967,1969-1971 Шевролет ИМПАЛА 8 ЦИЛ Л 1975-1976,1990 ШЕВРОЛЕТ КАПРИС 8 ЦИЛ 5.7 Л 1985 шевролет каприс класик 8 ЦИЛ 5 Л 1987-1989 ФОРД КРУНА ВИКТОРИЈА 8 ЦИЛ 5 Л 1980-1981 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 8 ЦИЛ 4.9 Л 1972-1976,1981-1985 ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА 8 ЦИЛ 5.7 Л 1980-1985 ОЛДСМОБИЛ ДЕЛТА 88 8 ЦИЛ 5 л 1983-1986 ФОРД ООД КРУНА ВИКТОРИЈА 8 Цил 5.8 Л 1977-1980 ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА 8 Цил 5 Л 1977 ШЕВРОЛЕТ КАМАРО 8 ЦИЛ 5 Л 1970-1976 Плимут Храбар 6 ЦИЛ 3.7 Л 1981-1985 Буик ЛЕСАБРЕ 8 ЦИЛ 5 Л 1970 ПЛИМУТ САТЕЛИТ 8 цил 6.3 л 1972-1974 ШЕВРОЛЕТ Каприс 8 ЦИЛ 6.6 Л 1977-1978 ФОРД тандерберд 8 ЦИЛ 5.8 Л 1981-1984 ОЛДСМОБИЛ 98 8 цил 5 Л 1990-1991 ФОРД КРУНА ВИКТОРИЈА 8 Цил 5.8 Л 1966-1967 ПЛИМУТ БАРАКУДА 8 Цил 4,5 л и повеќе - додадете го вашето возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ за ДА ПРОВЕРИТЕ.

За производот

Купувачите избираат и